Sendt som e-mail til medlemmerne den 23.12.2023

Til medlemmerne af Grundejerforeningen

Grundejerforeningen har indgået kontrakt med COLAS A/S om renovering af den første fase (oprindeligt fase 1 og fase 2) af de private fællesveje på Grundejerforeningens område. Det drejer sig om Birkehusvej, Lerager, Lysager og Sandager. Arbejdet vil blive udført i foråret 2024 og forventes afsluttet inden udgangen af maj 2024. 

På Generalforsamlingen i maj 2023 blev det besluttet at igangsætte en mere gennemgribende renovering af Grundejerforeningens vejnet. Der blev således i oktober udsendt invitation til at afgive tilbud til tre velanskrevne entreprenører.

Bestyrelsen er tilfreds med, at der er modtaget tre konkurrencedygtige tilbud, og at priserne ligger væsentlig under det overslag, der lå til grund for Bestyrelsens indstilling til Generalforsamlingen i maj 2023. Referat af Bestyrelsens møde den 16. december 2023 er lagt på hjemmesiden.

De berørte medlemmer vil modtage yderligere information om vejarbejdet i begyndelsen af det nye år. Praktiske oplysninger om arbejdets påbegyndelse m.m. vil blive lagt på hjemmesiden.

Du kan holde dig orienteret om nyt fra Grundejerforeningen, blandt andet om vedligeholdelse af vores veje, ved at tilmelde dig på hjemmesiden under Kontakt. 

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen