Til Grundejerforeningens medlemmer

Med henvisning til bestyrelsens e-mail den 23. december 2023 om indgåelse af kontrakt med COLAS A/S om renovering af Grundejerforeningens veje kan vi nu oplyse, at arbejdet med den første fase vil blive gennemført i begyndelsen af maj 2024. Den endelige tidsplan, der blandt andet afhænger af vejret, vil blive udmeldt så snart som muligt. 

Arbejdet omfatter reparationer på:

Birkehusvej

Lerager

Lysager

Sandager

Det skal bemærkes, at vejene vil blive spærret fra kl. 7 til 18, på de dage de pågældende veje bliver repareret. COLAS vil opsætte et skilt på hjørnet ved Strandager og Vesterbrogade med oplysninger om det planlagte arbejde og eventuelle ændringer på grund af vejret.

De medlemmer der har indkørsler med løse sten i rabatten bedes sørge for at de ikke kommer ud på den nye asfaltbelægning, da det vil ødelægge belægningen. Man kan eventuelt lægge kantsten ud mod vejen og gerne 3 cm over det nuværende niveau på vejen. 

Hos medlemmer, der har lagt fliser i rabatten til deres indkørsel, kan der opstå en kant ved overgangen til den nye asfalt. Det kan derfor være nødvendigt, at grundejeren hæver fliserne ud mod vejen med ca. 3 cm afhængigt af de konkrete forhold. 

Anden fase, som omfatter Strandager, Stenager og Sommerlystvej, forventes at blive udført om 3 til 5 år. 

Vi vil gerne minde om, at den årlige Generalforsamling i Grundejerforeningen finder sted søndag den 26. maj 2024 kl. 10 i Det Gamle Posthus, hvor der blandt andet vil være mulighed for at udveksle erfaringen om den første fase af reparationsarbejdet.


Mvh

Bestyrelsen

Strandgårdens Grundejerforening